AcasăFashionCoronavirus: Iranul înregistrează 440 de decese, un nou record zilnic

Coronavirus: Iranul înregistrează 440 de decese, un nou record zilnic

Una dintre ultimele măsuri adoptate, în anticiparea zilei festive de marţi şi pentru reducerea deplasărilor, vizează interzicerea călătoriilor pe drumurile dintre cele 25 de provincii, începând de luni şi până vineri, 6 noiembrie, când începe weekendul în Iran.

-

Iranul a înregistrat luni 440 de decese şi 8.289 de noi contagieri cu virusul SARS-CoV-2, un nou record consemnat într-o zi în această ţară în care pandemia de COVID-19 s-a soldat cu moartea a 35.000 de persoane, relatează EFE.

Potrivit Ministerului Sănătăţii iranian, dintre cele 8.289 de persoane infectate recent, 3.023 au fost spitalizate în stare gravă, numărul total al internărilor ajungând la 5.315.

Dintre cele 31 de provincii ale ţării, 27 au fost plasate în alertă roşie, nivelul maxim.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătăţii, Sima Sadat Larí, a cerut populaţiei o mai mare cooperare în faţa pandemiei şi evitarea adoptării unui comportament riscant.

Autorităţile sanitare, care se plâng de ignorarea protocoalelor sanitare de către populaţie, au avertizat că vor înăspri restricţiile pentru a stopa al treilea val de infectări.

mai mult la  www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Accesul la internet, suspendat aproape în totalitate în Iran, în contextul...

Autoritățile de la Teheran au suspendat aproape în totalitate accesul la internet în Iran, în contextul intensificării protestelor privind creșterea prețurilor la carburanți, a...