AcasăFashionÎnregistrarea din cabina avionului doborât cu rachete de Iran arată că toată...

Înregistrarea din cabina avionului doborât cu rachete de Iran arată că toată lumea era în viaţă după primul impact

Duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, căpitanul Zanganeh, şeful Organizaţiei Aviaţiei Civile din Iran (CAOI), a declarat că „19 secunde, după ce prima rachetă a lovit avionul, vocile piloţilor din interiorul cockpitului au indicat că pasagerii erau în viaţă”.

Totodată, el zice că informaţiile înregistrate de cutiile negre ale avionului - care conţin date cheie şi conversaţii din cabina de pilotaj - au indicat că aeronava a fost „într-un coridor de zbor normal”.

-

Cutia neagră a avionului ucrainean prăbuşit din greşeală de Iran în ianuarie, a înregistrat o conversaţie de 19 secunde din cabina de pilotaj, imediat după ce aeronava a fost lovită de prima rachetă, scrie BBC.

Datele furnizate de avionul ucrainean, un Boeing 737, au indicat că piloţii şi pasagerii erau în viaţă înainte ca aeronava să fie dobotâtă de a doua rachetă, a declarat autoritatea aeronautică iraniană.

Avionul companiei Ukrainian International Airlines s-a prăbuşit la 8 ianuarie la câteva minute după decolarea de pe aeroportul din Teheran. Toate cele 176 de persoane de la bord au fost ucise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Accesul la internet, suspendat aproape în totalitate în Iran, în contextul...

Autoritățile de la Teheran au suspendat aproape în totalitate accesul la internet în Iran, în contextul intensificării protestelor privind creșterea prețurilor la carburanți, a...