AcasăFashionNicolas Maduro evocă posibilitatea achiziţiei de rachete din Iran

Nicolas Maduro evocă posibilitatea achiziţiei de rachete din Iran

Teheranul a trimis mai multe transporturi de benzină în Venezuela, pentru a o ajuta să depăşească deficitul de carburant, precum şi echipamente pentru a ajuta compania de stat PDVSA să îşi repare rafinăriile.

-

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a mulţumit ieri statului aliat Iran, pentru că a ajutat ţara sa să depăşească impactul avut de sancţiunile americane asupra industriei petroliere şi a evocat posibilitatea achiziţiei de rachete din acest stat, transmite Reuters, conform news.ro.

Washington exercită sancţiuni stricte împotriva industriei petroliere iraniene, în încercarea de a bloca dezvoltarea programului nuclear al ţării.

„Ne ajutăm unii pe alţii. Cred că experienţa iraniană ne va ajuta să ne întărim capacitatea de management”, a afirmat Maduro într-un interviu acordat televiziunii de stat. Maduro nu a oferit alte informaţii despre modul în care ajută Iranul, notând că „va păstra tăcerea având în vedere că ne aflăm în război”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Accesul la internet, suspendat aproape în totalitate în Iran, în contextul...

Autoritățile de la Teheran au suspendat aproape în totalitate accesul la internet în Iran, în contextul intensificării protestelor privind creșterea prețurilor la carburanți, a...