AcasăLifestyleBusinessUn israelian milionar a fost acuzat de spionaj în favoarea Iranului

Un israelian milionar a fost acuzat de spionaj în favoarea Iranului

-

Un israelian milionar a fost acuzat, luni, de transmiterea de informaţii către serviciile de informaţii iraniene, prin contacte din Liban, au transmis reprezentanţi ai Shin Bet, luni, potrivit The Times of Israel.

Yaqoub Abu al-Qia’an, fost politician şi milionar în domeniul construcţiilor, care este rezident al oraşului beduin Hura din regiunea sudică Negev, a fost pus sub acuzare pentru că a transmis informaţii unui inamic, prin intermediul unui agent străin.

Acesta ar fi ţinut legătura cu un bărbat de origine libanezo-irakiană şi, prin intermediul acestuia, a păstrat legătura cu persoane din cadrul serviciilor de informaţii iraniene, cărora le transmitea informaţii despre Israel, a transmis Shin Bet. Acesta nu ar fi transmis, însă, informaţii valoroase iranienilor, ci informaţii despre acţiunile ministrului apărării, Benny Gantz, care erau, oricum, publice.

mai mult la /monitorulapararii.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Accesul la internet, suspendat aproape în totalitate în Iran, în contextul...

Autoritățile de la Teheran au suspendat aproape în totalitate accesul la internet în Iran, în contextul intensificării protestelor privind creșterea prețurilor la carburanți, a...